top of page
Ποιοι είμαστε: Team Members

Just In Case You Don't Know Us

shareFromBeautyPlus.jpg

Ιωάννα Παπαγεωργακοπούλου

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Ποινικών Επιστημών

Γεννήθηκε το 2001 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπουδάζει Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, παρακολουθεί μαθήματα (Διεθνούς) Ποινικού και Εμπορικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου (2022-23). Το 2021 εκπροσωπώντας τη Νομική Σχολή Αθηνών συμμετείχε ως αγορήτρια στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Αεροπορικού Δικαίου Leiden Sarin και κατέλαβε την 7η θέση παγκοσμίως για τις αγορεύσεις του εναγομένου. To 2017 κατέλαβε την 1η θέση στον διαγωνισμό έκθεσης “Euroscola” και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων στο Στρασβούργο. Έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής internships στις δικηγορικές εταιρείες “POTAMITISVEKRIS” (WeSolve ProBono, 2022, Αθήνα) και “Bernitsas Law” (2022, Αθήνα), καθώς και στο δικηγορικό γραφείο «Απόστολος Τομαράς και Συνεργάτες» (2022, Αθήνα). Μιλά αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά. Στα άμεσα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται το Oικονομικό Ποινικό και το Εταιρικό Δίκαιο. Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του τομέα Ποινικών Επιστημών.

Αννέτα Βρετού

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Διεθνών Σπουδών

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στην οποία και μεγάλωσε. Φοίτησε στο 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών και πλέον σπουδάζει στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, παρακολουθεί μαθήματα Ευρωπαικού Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Lund, της Σουηδίας (2022-23). To προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος συμμετείχε στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Αεροπορικού Δικαίου (Leiden Sarin International Air Law Moot Court Competition 2021) ως αγορήτρια στο οποίο κατέλαβε την 7η θέση Παγκοσμίως για τις αγορεύσεις του εναγομένου. Φέτος διετέλεσε ως προπονήτρια της ομάδας του πανεπιστημίου στον ίδιο διαγωνισμό, οδηγώντας την ομάδα στη κατάληψη της 2ης θέσης παγκοσμίως για τις γραπτές εισηγήσεις του εναγομένου. Έχει κερδίσει επαίνους σε διαγωνισμούς δημιουργικης γραφής, ενώ στις ασχολίες της συγκαταλέγει την ενασχόληση με το κλασικό μπαλέτο , στο οποίο διαθέτει πτυχίο, το θέατρο και το τραγούδι.  Στα γυμνασιακά της χρόνια ήταν μέλος της Ομάδας Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού υπό την αιγίδα του Συνηγόρου του Πολίτη. Ομιλεί την Αγγλική και την Γαλλική Γλώσσα. Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του τομέα Διεθνών Σπουδών.

IMG_7921.jpg
IMG_6144.jpg

Πέλια Μαντέλη

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Δημοσίου Δικαίου

Eίναι φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών και παράλληλα σπουδάζει Finance στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree). Ομιλεί την αγγλική, τη γερμανική και τη γαλλική γλώσσα. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τη διοργάνωση φοιτητικών συνεδρίων, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα MUN και διαγωνισμούς διαπραγμάτευσης στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Στο ελεύθερο της χρόνο εκδηλώνει έμπρακτο ενδιαφέρον για το χώρο της λογοτεχνίας, των καλών τεχνών και της αρχιτεκτονικής. Προσπαθεί διαρκώς να ενημερώνεται για τις εθνικές και διεθνείς εξελίξεις. Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του τομέα Δημοσίου Δικαίου.

Λουίζα - Ανατολή Μιχαηλάκη

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Ποινικών Επιστημών

Η καταγωγή της είναι από την Δράμα και έχει μεγαλώσει στην Καβάλα. Βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ φέτος συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης αεροπορικού δικαίου (Leiden Sarin International Air Law Moot Court Competition 2021). Παρακολουθεί σεμινάρια προσανατολισμένα στους τομείς διεθνούς και ποινικού δικαίου. Στα εφηβικά της χρόνια πήρε μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών Erasmus+ και διετέλεσε μέλος της κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Premiers Plans D’ Angers, France”. Σε μικρή ηλικία διακρίθηκε σε Διαγωνισμούς ζωγραφικής και ασχολήθηκε σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το τέννις. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγεται ο κινηματογράφος και τα ταξίδια, ενώ αγαπά ιδιαίτερα την μαγειρική. Ομιλεί την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.
Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του τομέα Ποινικών Επιστημών.

B612_20210331_185802_747.jpg
Untitled

Νίκη-Μαρία Μίχου 

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Ιδιωτικού Δικαίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 2001. Φοίτησε στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίων Αναργύρων και το 2019 εισήχθη τέταρτη κατά σειρά επιτυχίας στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ. Την ίδια χρονιά διετέλεσε ρόλο διπλωμάτη στο Athens MUN, ενώ το 2017 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων στο Στρασβούργο μετά τη διάκρισή της στον μαθητικό διαγωνισμό Euroscola. Έχει υπάρξει συνδιοργανώτρια και ομιλήτρια σε συνέδρια για την τέχνη, την επιστήμη και τον εθελοντισμό και έχει δημοσιεύσει διηγήματά της σε ηλεκτρονικά περιοδικά. Παρακολουθεί ομίλους και προγράμματα για την ιστορία, τη ρητορική και το περιβάλλον, οι δράσεις των οποίων έχουν κατά καιρούς διακριθεί πανελλαδικά. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές οργανώσεις, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ταξίδια στο εξωτερικό στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του τομέα Ιδιωτικού Δικαίου.

​Άγγελος Μπόζιος 

Co-Founder

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα. Είναι δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ενώ παράλληλα, ως υπότροφος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σπουδάζει Χρηματοοικονομικά στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Deree). Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχει σε προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών, σε ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα προσομοίωσης κοινοβουλευτικών θεσμών και σε διάφορα μαθητικά και επιστημονικά συνέδρια, ενώ συμμετέχει και στην οργάνωση διαφόρων προγραμμάτων. Κύρια ενδιαφέροντά του είναι η διπλωματία, το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο σε συνάρτηση με την οικονομία. Ο Άγγελος μιλά με ευχέρεια αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και κατέχει βασικές γνώσεις γαλλικών. Με τη συμμετοχή του στο εγχείρημα αυτό επιδιώκει να καταδείξει ότι το δίκαιο, πολύ́ περισσότερο από μια επιστήμη, είναι βίωμα και σύστημα σκέψης.
 

image.jpg
image1.jpeg

Εύα Μπουρντένη

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Ιδιωτικού Δικαίου

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2001 και σπουδάζει στο τμήμα Νομικής του ΕΚΠΑ. Διαθέτει πτυχία γλωσσών στην αγγλική και γερμανική γλώσσα και κατά καιρούς παρακολουθεί σεμινάρια νομικού περιεχομένου. Ασχολείται με το χώρο του αθλητισμού από πολύ μικρή ηλικία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλούς μαραθώνιους και αγώνες στίβου. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται κυρίως με τη γυμναστική και τη μουσική, ενώ απασχολείται ερασιτεχνικά και με το χώρο της αισθητικής. Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του Τομέα Ιδιωτικού Δικαίου.

 

Ειρήνη - Δάφνη Στεφάνου 

Co-Founder & Υπεύθυνη τομέα Ιστορίας, Θεωρίας και Φιλοσοφίας του Δικαίου

Σπουδάζει στο δεύτερο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ομιλεί με ευχέρεια αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και γερμανικά. Ενδιαφέρεται για την ελληνική και ξενόγλωσση φιλοσοφία και τα Αρχαία Ελληνικά. Έχει συμμετάσχει σε νομικά σεμινάρια και σε συνέδρια UNESCO, MUN και ρητορικούς αγώνες. Δραστηριοποιείται εθελοντικά σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος. Ασχολείται με το τραγούδι ως υψίφωνος και με τη μαγειρική. Στο Just in Case θα είναι υπεύθυνη του τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου.

image0%20(1)_edited.jpg
bottom of page